Stave Design

Trym A. Stave

hverdagen enkler

MENY:
menybunn

Web design

...er vårt nye satsningsområde. Vi legger stor vekt på å være i oppdatert med internettutviklingen som ekspanderer meget hurtig, og er godt kjent med standardene innen W3C, HTML, SHTML, DHTML, SWF, XML, PHP, CSS, SSI, CGI, PERL og JAVA SCRIPT for å nevne noe.

God web design kjennetegnes i første rekke gjennom bruken av visuell form og farger. Navigasjonsteknikk, interaktivitet, logisk struktur, nettleserkompatibilitet og opplastningshastighet er andre faktorer som bidrar til å heve web sidenes fortreffelighet.

Det viktigste innen markedskommunikasjon er å få oppmerksomhet. Så fremt web sidenes misjon er å tilkjennegi sitt firma, produkt eller tjeneste, er det av størst betydning at disse sidene også får så mange besøkende som mulig.

Vi kan være behjelpelig med oppsett av web sider som genererer stor treffprosent, kommer høyt opp på søkerlistene og er visuelt lekre. Ta gjerne kontakt for råd og veiledning, vi bistår gjerne med vår kompetanse på området. Kanskje vi lager noen avtaler også? Hvem vet?

Produktprofilering
Bildemanipulering
Reklamemateriell
Emballasjedesign
Firmaprofilering
Årsrapporter
Illustrasjoner
Konvolutter
Web design
Utstillinger
Logodesign
Tidskrifter
Visittkort
Annonser
Brosjyrer
Etiketter
Scanning
Plakater
Teksting
Visualer
Brevark
Blader
Aviser
Foto
Skilt
m.m.